ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Άλφα Τράπεζα (ALPHA BANK)

450 καταστήματα της Τράπεζας εξοπλίσθηκαν με UPS 1 KVA, για την προστασία του τοπικού server και των μέσων επικοινωνίας με το κέντρο.

Alumil - Μυλωνάς Α.Ε.

Το Computer Room του εργοστασίου στο Κιλκίς καλύπτεται από ένα σύστημα Symmetra PX 50KVA επεκτάσιμο στα 80KVA, εφεδρείας N+1.

Astra Zeneca A.E.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας εγκαταστάθηκε σύστημα δύο UPS 30KVA έκαστο. Το Computer Room της εταιρείας καλύπτεται από ένα ζεύγος UPS 20KVA με εφεδρεία Ν+1. Και οι αποθήκες υποστηρίζονται από ένα ζεύγος UPS 20KVA με εφεδρεία Ν+1.

Βουλή των Ελλήνων

Όλος ο εξοπλισμός του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής καθώς και κρίσιμα φορτία σε άλλα τμήματα της Βουλής, υποστηρίζονται από 5 τριφασικά UPS ισχύος 20 και 30KVA.

Chipita A.E.

Τα κρίσιμα φορτία της εταιρείας υποστηρίζονται από 3 τριφασικά UPS ισχύος 10KVA έκαστο και δύο UPS ισχύος 40KVA.

Διεθνής Αερολιμήν Αθηνών 'ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ'

O εξοπλισμός του Πύργου Ελεγχου του Αερολιμένος υποστηρίζεται από δύο UPS 160 KVA έκαστο, σε παράλληλη λειτουργία το ένα UPS εφεδρικό του άλλου. Άλλα τμήματα του Αερολιμένος υποστηρίζονται από τρία UPS 60 KVA και οκτώ UPS 40 KVA. Το Computer Room του Telecommunications Centre του Αερολιμένος έχει εξοπλισθεί με 20 APC Racks και αντίστοιχα Accessories.

Det Norske Veritas A.E.

Το Computer Room της εταιρείας ψύχεται από ένα σύστημα δύο In-Row Direct Expansion Ψυκτικά ισχύος 10KW έκαστο, εφεδρείας Ν+1.

Eurobank Xρηματιστηριακή AΧEΠΕΥ

Στo Computer Room της εταιρείας εγκαταστάθηκε σύστημα τριών παράλληλων UPS των 20 KVA, ένα εφεδρικό των άλλων δύο. Ως δεύτερη εφεδρεία λειτουργεί το σύστημα των τριών παράλληλων UPS των 80 KVA (ένα εφεδρικό των άλλων δύο) που υποστηρίζει τις εγκαταστάσεις όλου του κτιρίου και το Computer Room.

Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ)

Το Computer Room στο Ραδιομέγαρο εξοπλίσθηκε με σύστημα InfraStruxure 40 KVA εφεδρείας N+1 με αυτονομία 30 λεπτών. Άλλα τμήματα της τηλεόρασης υποστηρίζονται από τριφασικά UPS ισχύος 20KVA και 60KVA καθώς και αρκετά άλλα μονοφασικά μοντέλα μικρότερης ισχύος.

Ευρωκλινική Αθηνών

Το Computer Room της Κλινικής υποστηρίζεται από ένα UPS 16KVA και κλιματίζεται από In-Row Cooling System της APC.

Lidl Hellas

Στα κεντρικά γραφεία είναι εγκατεστημένο ένα UPS 60KVA. Τα υποκαταστήματα της αλυσίδας υποστηρίζονται από μονοφασικά UPS μικρότερης ισχύος (5-10KVA).

Σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκη (Ηράκλειο Κρήτης)

Στις νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, τοποθετήθηκε ένα UPS 30KVA που υποστηρίζει το Computer Room και ένα 80KVA που υποστηρίζει τον υπόλοιπο κτιριακό εξοπλισμό.

Στρούμσας Α.Ε.

Το Computer Room της εταιρείας στή Θεσσαλονίκη καλύπτεται από ένα σύστημα Symmetra PX 60/80KVA εφεδρείας N+1, το οποίο συντηρούμε και υποστηρίζουμε τεχνικά σε ετήσια βάση.

Tηλεοπτικά Κανάλια STAR – EXTRA 3

Οι εγκαταστάσεις αναμετάδοσης των καναλιών στις κορυφές του Υμηττού και της Πάρνηθας (δέκτης, πομπός, κεραίες κ.λπ.) υποστηρίζονται με UPS ισχύος 40KVA, από ανωμαλείες του δικτύου ρεύματος / εφεδρικής γεννήτριας, λόγω των έντονων καιρικών και ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές αυτές.

Φ. & Κ. Λεμονής ΑΕΒΕ

Το Computer Room της εταιρείας, που επικοινωνεί on-line με όλα τα υποκαταστήματα της ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστηρίζεται με σύστημα InfraStruXure 40 KVA εφεδρείας N+1 με αυτονομία 30 λεπτών, καθώς και με εφεδρική γεννήτρια. Ολος ο εξοπλισμός του Computer room έχει τοποθετηθεί σε 10 APC Racks και ψύχεται με 2 μονάδες In-Row Cooling System της APC. Τα καταστήματα εξοπλίζονται με APC Racks και υποστηρίζονται από Rack Mounted UPS μικρότερης ισχύος (3-6KVA). Άλλο ένα σύστημα UPS Symmetra PX 80KVA εφεδρείας N+1 εγκαταστάθηκε το 2009 και υποστηρίζει κρίσιμα και ευαίσθητα σε αυξομειώσεις τάσεως, φορτία.Επίσης εγκαταστάθηκε στο νέο Computer Room της εταιρείας εγκαταστάθηκε, άλλο ένα σύστημα InfraStruxure modular UPS ισχύος 64KW με δυνατότητα επέκτασης έως τα 160KW και εφεδρεία Ν+1. Στο νέο Computer Room, εγκαταστάθηκαν επίσης 6 ακόμη Racks που θα φιλοξενήσουν τον ενεργό και δικτυακό εξοπλισμό καθώς και In-Row Cooling System της APC.

Foodlink A.E.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, έχει εγκατασταθεί ένα Symmetra PX UPS 20KVA N+1 που υποστηρίζει το Computer Room και ένα 80KVA UPS που υποστηρίζει κτιριακό εξοπλισμό.

Forthnet A.E.

Το Data Center της εταιρείας στον Αγιο Στέφανο, υποστηρίζεται από σύστημα δύο παράλληλων UPS των 240KVA το ένα εφεδρικό του άλλου.