ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Άλφα Τράπεζα (ALPHA BANK)

450 καταστήματα της Τράπεζας εξοπλίσθηκαν με UPS 1KVA, για την προστασία του τοπικού server και των μέσων επικοινωνίας με το κέντρο.

Alumil - Μυλωνάς Α.Ε.

Το Computer Room του εργοστασίου στο Κιλκίς καλύπτεται από ένα σύστημα modular UPS 20+20KVA από την νέα σειρά τριφασικών VS, εφεδρείας N+1. Επιμέρους απομακρυσμένα φορτία υποστηρίζονται από αρκετά άλλα μονοφασικά μοντέλα μικρότερης ισχύος.

Astra Zeneca A.E.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας εγκαταστάθηκε σύστημα δύο UPS 30KVA έκαστο και οι αποθήκες υποστηρίζονται από ένα ζεύγος UPS 20KVA με εφεδρεία Ν+1.

Chipita A.E.

Τα κρίσιμα φορτία της εταιρείας υποστηρίζονται από δύο τριφασικά UPS ισχύος 10KVA έκαστο και δύο UPS ισχύος 40KVA.

Διεθνής Αερολιμήν Αθηνών 'ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ'

O εξοπλισμός του Πύργου Ελέγχου του Αερολιμένος υποστηρίζεται από δύο UPS 160KVA έκαστο, σε παράλληλη λειτουργία το ένα UPS εφεδρικό του άλλου.
Άλλα τμήματα του Αερολιμένος υποστηρίζονται από τρία UPS 60KVA και οκτώ UPS 40KVA. Το Computer Room του Telecommunications Centre του Αερολιμένος έχει εξοπλισθεί με 20 APC Racks και αντίστοιχα Accessories.

Det Norske Veritas A.E.

Το Computer Room της εταιρείας ψύχεται από ένα σύστημα δύο In-Row Direct Expansion Ψυκτικά ισχύος 10KW έκαστο, εφεδρείας Ν+1.

EFG Eurobank Xρηματιστηριακή AΧEΠΕΥ

Στο Computer Room της εταιρείας εγκαταστάθηκε σύστημα τριών παράλληλων UPS των 20KVA, ένα εφεδρικό των άλλων δύο. Ως δεύτερη εφεδρεία λειτουργεί το σύστημα των τριών παράλληλων UPS των 80KVA (ένα εφεδρικό των άλλων δύο) που υποστηρίζει τις εγκαταστάσεις όλου του κτιρίου και το Computer Room.

Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ)

Το Computer Room στο Ραδιομέγαρο εξοπλίσθηκε με σύστημα InfraStruXure 40KVA εφεδρείας N+1 με αυτονομία 30 λεπτών. Άλλα τμήματα της τηλεόρασης υποστηρίζονται από τριφασικά UPS ισχύος 20KVA και 60KVA καθώς και αρκετά άλλα μονοφασικά μοντέλα μικρότερης ισχύος.

Ευρωκλινική Αθηνών

Το Computer Room της Κλινικής υποστηρίζεται από ένα UPS 16KVA και κλιματίζεται από In-Row Cooling System της APC.

Lidl Hellas

Στο κεντρικό C.R. της εταιρείας είναι εγκατεστημένο ένα UPS Symmetra PX2-64KVA εφεδρείας N+1. Τα υποκαταστήματα της αλυσίδας υποστηρίζονται από μονοφασικά UPS μικρότερης ισχύος (5-10KVA).

Σουπερμάρκετ Χαλκιαδάκη (Ηράκλειο Κρήτης)

Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, τοποθετήθηκε ένα UPS 80KVA που υποστηρίζει το Computer Room και ένα 80KVA που υποστηρίζει τον υπόλοιπο κτιριακό εξοπλισμό. Τα συστήματα καλύπτονται από εργοστασιακά συμβόλαια συντήρησης.

LIAFARM (Στρούμσας Α.Ε.)

Το κεντρικό Computer Room της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη καλύπτεται από ένα σύστημα UPS Symmetra PX 60/80KVA εφεδρείας N+1, και τα επιμέρους φορτία από ένα μικρότερης ισχύος Symmetra 6KVA, τα οποία συντηρούμε και υποστηρίζουμε τεχνικά σε ετήσια βάση.

Tηλεοπτικά Κανάλια STAR – EXTRA 3

Οι εγκαταστάσεις αναμετάδοσης των καναλιών στις κορυφές του Υμηττού και της Πάρνηθας (δέκτης, πομπός, κεραίες κ.λπ.) υποστηρίζονται με UPS ισχύος 40KVA, από ανωμαλίες του δικτύου ρεύματος / εφεδρικής γεννήτριας, λόγω των έντονων καιρικών και ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων που επικρατούν στις περιοχές αυτές.

Φ. & Κ. Λεμονής ΑΕΒΕ

Το Computer Room της εταιρείας, που επικοινωνεί on-line με όλα τα υποκαταστήματα της ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστηρίζεται με σύστημα InfraStruXure 40KVA εφεδρείας N+1 με αυτονομία 30 λεπτών, καθώς και με εφεδρική γεννήτρια. Όλος ο εξοπλισμός του Computer room έχει τοποθετηθεί σε 10 APC Racks και ψύχεται με 2 μονάδες In-Row Cooling System της APC. Τα καταστήματα εξοπλίζονται με APC Racks και υποστηρίζονται από Rack Mounted UPS μικρότερης ισχύος (3-6KVA). Άλλο ένα UPS Symmetra PX 80KVA εφεδρείας N+1 εγκαταστάθηκε το 2009 και υποστηρίζει κρίσιμα και ευαίσθητα σε αυξομειώσεις τάσεως, φορτία. Επίσης στο νέο Computer Room της εταιρείας εγκαταστάθηκε, άλλο ένα σύστημα InfraStruXure modular UPS ισχύος 64KW με δυνατότητα επέκτασης έως τα 160KW και εφεδρεία Ν+1. Στο νέο Computer Room, εγκαταστάθηκαν επίσης 6 ακόμη Racks που θα φιλοξενήσουν τον ενεργό και δικτυακό εξοπλισμό καθώς και In-Row Cooling System της APC.

Foodlink A.E.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα InfraStruXure UPS 20KVA N+1 που υποστηρίζει το Computer Room και ένα 80KVA UPS που υποστηρίζει κτιριακό εξοπλισμό.

European Union Agency for Cybersecurity (ENISA)

Στο κεντρικό Data Center, προμήθεια και εγκατάσταση πλήρους συστήματος με 5 Racks APC, 5 UPS από την σειρά SRT5KVA, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος Netbotz της APC, όπου παρακολουθεί και ενημερώνει τους χρήστες για την ομαλή λειτουργία του Data Center (έλεγχο θερμοκρασίας, υγρασίας, πλημμύρας, φωτιάς, καπνού, άνοιγμα κεντρικής πόρτας ή οποιουδήποτε Rack, κάμερες, κλπ). Επίσης έγινε προμήθεια και εγκατάσταση 2 ψυκτικών συστημάτων της Uniflair, που φροντίζουν για την ψύξη του Data Center μέσω του ψευδοπατώματος. Άλλο ένα σετ Rack-UPS έχει εγκατασταθεί και στα γραφεία στην Αθήνα.

Navarino Telecom S.A.

Στην εταιρεία, έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα UPS GALAXY3500 – 40KVA που υποστηρίζει το Computer Room και καλύπτεται από εργοστασιακό συμβόλαιο συντήρησης.

ΟΚ Any Time Market

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα UPS SUVT – 30KVA που υποστηρίζει το Computer Room και στις κεντρικές αποθήκες ένα ανάλογο UPS 15KVA τα οποία καλύπτονται από εργοστασιακό συμβόλαιο συντήρησης.

SIKA Hellas A.B.E.E.

Στην εταιρεία, έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα UPS GALAXY3500 – 40KVA που υποστηρίζει το Computer Room και καλύπτεται από εργοστασιακό συμβόλαιο συντήρησης.

Locus Medicus

Στην κλινική, έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα UPS GALAXY3500 – 20KVA που υποστηρίζει το Computer Room και καλύπτεται από εργοστασιακό συμβόλαιο συντήρησης.

OLAYAN

Στο Computer Room της εταιρείας, έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα InfraStruXure UPS 20KVA N+1 που καλύπτεται από εργοστασιακό συμβόλαιο συντήρησης.